Min varukorg

Stäng

Om mig

Jag heter Karin Rosenquist-Schager, och jag är designern och ägaren bakom Love STHLM. Jag har nyligen flyttat hem efter många år i USA, där jag har haft ett liv fullt av erfarenheter och roliga äventyr, men alltid med ett litet moln av hemlängtan över mig. 

Jag är ursprungligen från Ekerö, utanför Stockholm, och började min karriär som orginaltecknare för Dagens Industri år 1997. Trots, eller kanske på grund av, intensiteten som är associerad med att arbeta på en dagstidning, insåg jag väldigt snabbt att det är det här jag vill arbeta med. Det, och känslan av att sätta en bild i tryck var väldigt tilltalande för mig.   

Vid 22-års ålder flyttade jag till USA med planen att ta examen i Art och Graphic Design på California State Long Beach University i Los Angeles. Jag har under min tid i USA bott på fantastiska ställen som Los Angeles, Honolulu, Monterey, San Diego och Chicago, men har alltid på något sätt lyckats ha en fot kvar i Sverige.

Love STHLM grundade jag helt och hållet på grund av min hemlängtan och för att hålla kvar en del av min hemstad i mitt liv och för att bidra med lite ny och fräsch konst till den svenska communityn i USA.
Att bo på ett ställe men ha hjärtat och själen på ett annat är inte lätt och Love STHLM fick bli en slags kreativ outlet för mig. Det förde mig mycket närmre till både Sverige men också svenskarna utomlands, och det är jag väldigt tacksam för. 

I juli 2020, nästan exakt på dagen 20 år efter att jag flyttade till USA, flyttade jag äntligen hem igen med min man och våra då 5-åriga tvillingar Ellen och Eddie, samt hunden Emma. På sidan om att driva Love STHLM frilansar jag som formgivare och kalligraf (lettering artist) åt ett härligt gäng klienter, många av dem fortfarande i USA samt nya klienter i Sverige. 

Love STHLM lanserades i USA år 2017 och i Sverige år 2019 och finns numera som webshop endast i Sverige, men med möjligheter att skicka till hela världen! 

Välkommen hit!